Menu

Logo & Huisstijl

Een goed logo ontwerp weerspiegelt de identiteit van je bedrijf of je organisatie. Een logo is voor jouw potentiële klanten vaak de eerste kennismaking met je onderneming. Wij ontwerpen met veel plezier een logo of huisstijl waar je trots op mag zijn en waarmee je een verpletterende indruk maakt.

Het belang van een professionele en herkenbare huisstijl wordt heel vaak onderschat. Consistent gebruiken van je logo, lettertypen, kleuren en beeldmateriaal zorgt voor herkenbaarheid en geeft een vertrouwde en professionele uitstraling van je bedrijf of organisatie. DBD Consultancy ontwerpt voor jou een logo en huisstijl, die we samen met jou tot in het hart van je bedrijf of onderneming doorvoeren. Zo ziet je briefpapier, visitekaartje, advertentie, flyer, website er altijd professioneel uit.

Waarom kiezen voor DBD Consultancy

DBD Consultancy heeft een open, eerlijke en een persoonlijke benadering en maakt op maat gemaakte ontwerpen en oplossingen voor de optimale bereikbaarheid van onze klanten. Wij behandelen onze klanten, zoals we zelf ook graag behandeld willen worden en komen onze afspraken altijd na! Geen kleine lettertjes of stiekem gedoe.


Waarom je logo door ons laten ontwerpen?

 1. Uniek ontwerp op maat
 2. minimaal 3 à 4 conceptvoorstellen, waar je zoveel feedback op mag geven al mogelijk
 3. Volledige tevredenheidsgarantie, ongeacht het aantal voorstellen en aanpassingen. We ontwerpen net zo lang door, tot je een keuze hebt kunnen maken.
 4. Één ontwerper, één aanspreekpunt
 5. U ontvangt alle gangbare bestandsformaten
 6. Zowel in kleur als in zwart/wit
 7. Volledig gebruikersrecht, het is jouw logo
 8. Alles onder één dak: ontwerp logo, huisstijl, drukwerk, website en hosting
 9. Vlotte levertijden, binnen enkele werkdagen indien gewenst
 10. Nette prijzen, je weet vooraf waar je aan toe bent
 11. Je betaalt pas ná goedkeuring van je logo en huisstijl

Kosten logo en huisstijl

Wij bedenken en ontwerpen een professioneel logo voor € 89,- excl. BTW. Voor een huisstijl ontwerp (briefpapier, digitaal briefpapier WORD-sjabloon, digitaal factuur WORD-sjabloon, handtekening email, visitekaartje en enveloppe) € 149,- excl. BTW. Wanneer we je wensen geïnventariseerd hebben, ontvang je altijd vooraf een duidelijke offerte met een prijsvoorstel. Hier houden we ons aan, dus je betaalt nooit meer dan aanvankelijk is afgesproken.

DBD Consultancy

Tappersweg 77

2031 ET  Haarlem

Nederland

023-20 5 20 37

Log In or Register