Menu

Portfolio

Webdesign Unicorn B.V.

Het project voor Unicorn B.V. is een langlopend traject. Het is begonnen bij het logo ontwerp, Huisstijl tot aan formulieren design in Streamserve voor het CRM-systeem Prodin.


Daarna een catalogus in zowel Nederlands en Engels. Folders voor de verschillende machines. Handleidingen en Etiketten voor oliën en vloeistoffen.


Website is tweetalig en opgebouwd in Joomla met een webshop extensie van Virtuemart. Template ontwerp helemaal aangepast met een bestelmodus zonder prijzen en betaalmodule. De productfotografie wordt in huis gedaan in onze eigen studie en bewerkt met Photoshop. Er worden regelmatig nieuwsbrieven gestuurd naar de klanten met nieuws uit de automotive branche.


Unicorn is in 1991 begonnen met het op kleine schaal op de markt brengen van recovery- en recycling machines voor het opvangen en opwerken van koudemiddelen. Zeker in de beginjaren was Unicorn sterk gericht op de automotive airconditioning markt. In die tijd was de kennis omtrent airconditioning, de wetenschap dat koudemiddelen een negatief effect hebben op ons milieu en de kennis omtrent geschikte gereedschappen in West Europa over het algemeen ‘zeer matig’ te noemen.

Keramiekatelier De Zwaan

Website is opgebouwd in Joomla met een responsive template, dus goed zichtbaar op alle soorten apparaten die de bezoekers van de website gebruiken. Tevens verantwoordelijk voor logo en huisstijl.


Stichting Keramiekatelier De Zwaan is een plateelwerkplaats waar een eeuwenoud ambacht herleeft. Gouds plateel had en heeft nog steeds een belangrijke functie in Gouda en voor Nederland. We maken in ons ambachtelijke atelier serviezen, kunst en relatiegeschenken. 


 

 

Webdesign PS-participatie

Website is opgebouwd in Joomla met een responsive template, dus goed zichtbaar op alle soorten apparaten die de bezoekers van de website gebruiken. 


In 2009 is Stichting PS-Participatie opgericht met de missie om het mogelijk te maken dat cliënten maximaal maatschappelijk kunnen participeren. Stichting PS-Participatie heeft daarvoor in Den Haag een erkenning dagbesteding en begeleiding aangevraagd. 


 

Webdesign Echt Werk

Website is opgebouwd in Joomla met een responsive template, dus goed zichtbaar op alle soorten apparaten die de bezoekers van de website gebruiken. Tevens verantwoordelijk voor het logo en de huisstijl.


Echt Werk is gespecialiseerd in het ondersteunen van ondernemers op het gebied van participatie. Kernactiviteit is hierbij de ondersteuning bij de uitvoering van de Participatiewet, het aannemen van werknemers met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.


 

Webdesign AOAC europe

Website is gemigreerd van Joomla 1.5.26 naar Joomla 3.4.3 met een responsive template, dus goed zichtbaar op alle soorten apparaten die de bezoekers van de website gebruiken. 


The Executive Committee of the Europe Section of the AOAC INTERNATIONAL, cordially invites you to join this Section and experience the many benefits of this professional group which consists of representatives of the analytical community in Europe.


 

Meer artikelen...

  1. Webdesign Douma Techniek

DBD Consultancy

Tappersweg 77

2031 ET  Haarlem

Nederland

023-20 5 20 37

Log In or Register