Menu

Start bij een strategie

De eerste stap is altijd het benoemen van het uiteindelijke doel van de online campagne of website. Wat wil je bereiken? Door vanuit het doel te redeneren en de middelen hier perfect op af te stemmen, bereik je pas succes.

Resultaatgericht denken zit in onze genen en staat in al onze middelen centraal. We zijn keien in het vertalen van jouw bedrijfsdoelstelling naar een verrassende online strategie. Een strategie die ook echt resultaat oplevert.

Creeëren

Niet alleen denken, maar ook doen. Na ons advies werken we de  strategie uit in creatieve en effectieve ideeën. Je valt in de online wereld immers pas op als je goed zichtbaar én onderscheidend bent. 

We maken onze voorstellen eerst altijd in schetsvorm inzichtelijk. Ben je tevreden, dan gaan we pas verder met het grafische ontwerp. Als ook dit tot in de puntjes verzorgd is, gaan we aan de slag met de technische realisatie van de online uitingen.


Optimaliseren

Als de website, webshop, AdWords campagne of andere online middelen ‘technisch’ staan, zijn we nog niet klaar. We blijven de middelen optimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan het inzetten van social media of zoekmachineoptimalisatie (SEO).

DBD Consultancy

Tappersweg 77

2031 ET  Haarlem

Nederland

023-20 5 20 37

Log In or Register